Over Hiske

Ik ben Hiske Tierie, geboren in 1970, getrouwd met een lieve man en moeder van twee heerlijke dochters. Tot 2016 ben ik, deels onbewust, zoekende geweest naar dat wat precies bij mij past en mij een voldaan en gelukkig gevoel zou geven. Mijn gezin zorgt hier over het algemeen voor 90 % voor, maar ik wilde graag de volle 100%. Dit heeft er in 2016 toe geleid dat ik mijn eigen kindercoachpraktijk ben gestart.

Want mijn grote droom is zoveel mogelijk ouders en kinderen helpen bij het vinden van een goede onderlinge balans. Waarin zowel de ouders als de kinderen zich gezien en gehoord voelen en ze samen werken aan een harmonieus leven, waarin iedereen zich OKIDOKI voelt.

Als mens en als coach ben ik oprecht geïnteresseerd in hoe het met iemand gaat. Ik ben een warm en enthousiast persoon en werk vanuit een sterk intuïtief vermogen. Daarnaast houd ik ervan om mijn kennis en vaardigheden continue te vergroten en ben ik er volledig van overtuigd dat elk mens (groot en klein) zelf meer weet en kan dan hij/zij voor mogelijk houdt.

Oplossingen zijn altijd te vinden, hoe groot of klein het probleem ook wordt ervaren. Het enige wat soms nodig is, is een beetje hulp bij het vinden van die oplossing.