Werkwijze en Tarieven

Werkwijze bij coaching

De eerste stap in het hele proces is een intake gesprek, waarbij we praten over de dingen waar het gezin tegenaan loopt en wat iedereen graag anders zou zien. 

Als de ouders het gevoel hebben dat ik kan helpen, bepalen we met wie ik als eerste ga zoeken naar oplossingen. Soms betekent dit dat ik in eerste instantie een aantal sessies samen met het kind heb, soms ga ik juist vooral met de ouders aan de slag en soms zal een combinatie van die twee het beste zijn. 

Meestal hebben we na 4 sessies een evaluatiegesprek om te kijken of we op de goede weg zijn, wat ieders ervaringen zijn, of er al zichtbare veranderingen zijn en of er nog meer ondersteuning en hulp gewenst is.

Een paar weken na de laatste sessie, neem ik nog even contact op om te bespreken of iedereen zich nog steeds OKIDOKI voelt.

 

Werkwijze bij Workshops

Ik organiseer regelmatig gratis introductie bijeenkomsten van ongeveer 30 minuten, voor een eerste kennismaking met “omgaan met emoties” en de opzet van de verschillende workshops.

Daarnaast plan ik een aantal keer per jaar Introductie workshops en een drietal losse workshops die op een specifieke emotie ingaan. De Introductieworkshop duurt ongeveer een uur en gaat globaal in op emoties en hoe we daarmee om kunnen gaan. De losse workshops duren ieder twee uur. Het gaat bij de losse workshops om de emoties BOOS, BANG en BEDROEFD. Bij alle workshops werk ik met kleine groepen (minimaal 4 en maximaal 8 personen). Voor meer informatie verwijs ik graag naar het tabblad WORKSHOPS op deze website.

Na deelname aan de workshops BOOS, BANG en BEDROEFD kunnen de deelnemers ervoor kiezen om lid te worden van een besloten Facebookgroep, waarin ervaringen gedeeld en vragen gesteld kunnen worden. In deze groep zal ik ook reageren op vragen en eventuele nieuwe inzichten en kennis delen.

Tarieven coaching  (alle bedragen zijn inclusief 21 % BTW) 

Intakegesprek (1,5 uur) 60,-
Coachingssessie ( 1 uur) 55,-
Voortgangs- of Evaluatiegesprek ( 1 uur) 55,-

Tarieven workshops  (alle bedragen zijn inclusief 21 % BTW) 

Introductie bijeenkomst (30 minuten) GRATIS
Introductie workshop (1 uur) 15,- per persoon
Workshop BOOS, BANG of BEDROEFD (2 uur) 35,- per persoon per workshop